Презентација на Fusion Lab пред потенцијални донатори

Минатата недела ФОРУМ 16, заедно со уште 11 други организации, го презентира бизнис планот и стратегија за Fusion Lab пред потенцијални донатори. Нашата програма Fusion Lab ја развивме во модел на социјално претпријатие кој треба да обезбеди висок квалитет на простор за работа и состаноци со достапна цена за граѓански организации во заедницата, малите бизниси[…]