ФОРУМ 16 наскоро започнува crowdfunding кампања

ФОРУМ 16 на 11 март 2017 година беше дел од Првата crowdfunding конференција во Македонија во организација на Здружението Лидери за едукација, активизам и развој Скопје. Целта на оваа конференција беше да ги запознае граѓаните од Македонија со концептот на crowdfunding, како алтернативен начин на финансирање на проекти и идеи, како и да понуди вештини[…]