Работилница за борба против говор на омраза: Младите за младите со љубов

На 07 декември 2016 година во ОУ „Коле Канински” во Битола, Здружението за граѓански активизам ФОРУМ 16 – Битола ќе одржи работилница за борба против говор на омраза „Младите за младите со љубов“. Работилницата ќе започне во 11 часот и ќе трае до 13 часот. На работилницата, волонтерите на ФОРУМ 16 преку интерактивни методи на[…]