Нова кампања „365 работнички права за младите!“

Колку сте свесни за сопствените работнички права? Од почетокот на 2018 година, Коалицијата на младински оргнизации СЕГА преку Младинските Информативни и Советодавни центри ИНФО СЕГА од Прилеп и Кавадарци во соработка со Факултети.мк, Агенција за млади и спорт официјално ја започнаа Националната кампања „365 работнички права за младите!“. Целта на кампањата е да ја подигне[…]