Награда за идејата Градина на заедницата –Битола

На наградниот конкурс #ОдличенПроекторганизиран од страна на Радио МОФ, ФОРУМ 16 освои трета награда за идејата Градина на заедницата Битола. Фото приказната „Социјална зграда“ на Викторија Тасева осво прво место, а според бројот на гласови, на второ место е проектот „Стара битолска барутана“ на Иле Петровски. Најдобрата фото-приказна како награда доби мобилен телефон Huawei P8[…]