Успешен крај на нашата краудфандинг кампања

Со возбуда објавуваме дека, конечно, Generosity.com го реши проблемот со обработката на некои донации, и подготвени сме официјално да ја затвориме нашата краудфандинг кампања „КиноБит: Алатка за јакнење на млади активисти“. Огромно БЛАГОДАРАМ на сите наши поддржувачи, особено на оние кои, исто така, беа донатори во овој наш обид да прибереме финансиски средства. Нашата кампања[…]