Учество на Саем за волонтерство 2016

На 26 октомври Американскотo катче Битола sо поддршка на Амбасадата на САД во Македонија организираа Саем за волонтерство. Овој саем беше само една од активностите кои се организираа за одбележување на 20 години од постоењето и функционирањето на Мировен Корпус во Македонија. За време на Саемот се претставија 13 локалниорганизации, како и Мировниот корпус, а[…]