ФОРУМ 16 со нова самостојна канцеларија

Пред само една година, ФОРУМ 16 ја отвори својата прва канцеларија во простор кој го делевме со нашите колеги во ЦЕФЕ Македонија. Кога ЦЕФЕ го пресели своето седиште во Скопје во текот на јануари, бевме добредојдени во нов заеднички простор со нашите колеги од СФЕРА Македонија. Минатиот месец започнавме да работиме во нова самостојна канцеларија[…]