Сакате да ни се придружите?

22/07/2016

ФОРУМ 16 е отворено за членство за сите граѓани на Македонија и за странски држајани над 18-годишна возраст. Придружното членство (без право на глас) е отворено за македонските граѓани на возраст помеѓу 16 и 18 години, како и за волонтери кои работат на проекти. Овие членови добиваат информации за активности, настани и можности за вклучување во широк спектар на културни и општествени дејности. Членовите, пак, на редовното членство (за кое се плаќа членарина) имаат право да учествуваат на годишниот состанок на Собранието, да гласаат за годишната програма и буџетот, да гласаат на избори и да се дел од тимот кој работи во канцеларијата на Здружението.
Ако сте заинтересирани да станете член на ФОРУМ 16, ве молиме да ни јавите на (0)78 535 606, или да ни испратите е-мејл на: contact@FORUM16.eu