Одреден датум за Годишното собрание на ФОРУМ 16

Со Одлука на Управиот одбор на ФОРУМ 16 за време на состанокот одржан на 12 септември 2018 година, се одлучи Годишното собрание на Здружението за граѓански активизам ФОРУМ 16 – Битола да се одржи на 29 септември 2018 година.

Местото на одржување е Хотел Треф, а почетокот на седницата ќе биде во 16 часот.

За информации околу дневниот ред и материјалите кои ќе се разгледуваат за време на седницата, ве молиме да пишете на contact@forum 16.eu