Гласно сокаче-Будно чикмаче / Loud sokache – Awake chikmache

Видео Кино Кабаре Битола 2018 / Video Kino Kabaret Bitola 2018

„Фото порака“ по повод 21 март / “Photo Message” for 21 March

 

New Generation of Youth Leaders to Address Hate Speech/

Нова генерација на млади лидери за справување со говор на омраза

Video “New Generation of Youth Leaders to Address Hate Speech”

Video “Don’t be divided, Stay UNITED!” / Видео „Don’t be divided, Stay UNITED!“

Video “Youth to Youth With Love”/ Видео „Младите за младите со љубов“

From Youth to Youth With Love / Младите за младите со љубов

 

Who if Not You(th)? / Кој ако не младите? Кој ако не ти?

 

Why go abroad when you can stay and INVEST IN (develop) your country? /

Зошто да одите во странство кога може да останете и да ја развивате вашата земја?

 

We have story to tell / Имаме приказна да раскажеме

 

Raise your voice for change, hands down on violence / Крени глас за промена, спушти рака за насилство